Damat Traşı Turnesine Çıkıyor

Damat Traşı Turnesine Çıkıyor

Stand-Up ile traş yapıyor.  Mikanos, Santorini, Münih, Paris, Kıbrıs, İstanbul, Ankara, Rize, Gaziantep, Samsun, Antalya, Marmaris, Bodrum’a özel olarak damat traşına giden saç stilisti Samet Tan,”İlkbaharda damat traşı turnelerimiz başlıyor...

Stand-Up ile traş yapıyor.  Mikanos, Santorini, Münih, Paris, Kıbrıs, İstanbul, Ankara, Rize, Gaziantep, Samsun, Antalya, Marmaris, Bodrum’a özel olarak damat traşına giden saç stilisti Samet Tan,”İlkbaharda damat traşı turnelerimiz başlıyor Kasım ayının son haftasına kadar yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.

Stand up şovu işinin bir parçası haline getiren İzmirli eğitmen ve saç stilisti Samet Tan’ın “İşimi severek yapıyorum. Hem eğleniyorum hem de eğlendiriyorum. Evlilik tarihini, randevu uygunluğumuza göre alan danışanlarımız oluyor. Bu durum doğru yolda olduğumuzun altını çiziyor” şeklinde konuştu. Müşterilerine özel saç imajının yanı sıra giyim stilleri konusunda da danışmanlık veren Samet Tan, “Bodrum’da yaşayan Rus oligark danışanlarımıza özel modacılardan farklı kıyafetler tasarlatıp, bu kıyafetlere alternatif kombinler yapıyorum. Ayakkabılarından parfümlerine kadar bizzat kendim seçiyorum. İşin en önemli noktası danışanı çok iyi tanımak, ne istediğini bilmek ve empati kurmak. Erkeklere özel bu tarzda hizmet veren Türkiye’nin ilk bakım merkezi olmanın gururunu yaşıyorum” dedi. Tan, son dönemlerde retro ve  vintage modellerin tercih edildiğini, İtalyan tarzı saç kesimlerinin popüler olduğunun bilgisini moda sever için paylaştı.

Kişinin Yaşam Tarzı

Özellikle İzmir’de gerçekleşen konser, klip, fotoğraf ve program çekimlerinde;  Kubat, Cafer Nazlıbaş, Hüsnü Şenlendirici, Orhan Ölmez, Sevcan Orhan, Derya Bedavacı, Kubat gibi ünlü isimlerin tercihi olan Samet Tan; sahne saçının, günlük saçın, damat saçının ve klip saçının ayrıntıları olduğunu,  kişinin yaşam tarzını, sahnede olacaksa ışıkların geliş yönü, kuaföre gitme sıklığı, gelecek dönemdeki planlarını analiz ederek onlar için en sağlıklı ve doğru uygulamaları sunmanın önemini vurguladı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.