Damla Projesi Gönülleri Kütahya’da

Damla Projesi Gönülleri Kütahya’da

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğünce yürütülen Damla Projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir...

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğünce yürütülen Damla Projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından Kütahya'ya gelen 30 gönüllü genci ağırladı.

Valilik Toplantı Salonundaki ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen de hazır bulundu.

Proje Koordinatörleri Tayyibe Özkan ile Sevtap Gülen Vali Ahmet Hamdi Nayir'e "Damla Projesi" hakkında bilgiler verdi. Koordinatörler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl belirlenen 39 ilden 30'unun tamamlandığını söyledi. Sevtap Gülen, projenin Kütahya ayağında Dumlupınar Şehitliği, Çavdarhisar Aizanoi Antik Kenti gibi Kütahya2nın önemli tarihi değerlerinin ziyaret edildiğini, şehit aileleriyle bir araya gelindiğini ve çocuklarla çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Türkiye'nin birçok ilinden 30 gönüllü genci Kütahya'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya'nın tarihi ve kültürel değerleriyle Türkiye'nin önemli ve farklı illerinden biri olduğunu söyledi. Kütahya Valiliğinin gönüllü gençlere gereken desteği vereceğini de aktaran Vali Nayir, "İnşallah iyi duygularla ilimizden ayrılırsınız. İlimiz tarih olarak, kültür, sanat olarak farklılık arz eden bir ildir. Hem Osmanlı'nın hem de Cumhuriyet'in kuruluşuna şahitlik etmiş topraklarımız var. Dolayısıyla o izleri burada bulup, görebilirsiniz. 81 ilden bir tanesini bu gezi sürenizde birçok Kütahyalıdan daha iyi tanımış olarak dönersiniz. Sizler bunu fırsata çevirin, gelmişken hem sosyal sorumluluk projenizi gerçekleştirin hem de ilin özelliklerini bilme noktasında biraz daha gayret edin. Bize düşen bir şeyler olursa, sizi daha iyi gezdirecek imkanlar yönünden sıkıntılar olursa İl Müdürümüz o konuda bizi de bilgi sahibi yapsın" dedi.

Desteklerinden ve kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir'e teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti.

Ziyaret, Vali Ahmet Hamdi Nayir'in öğrencilere hediyelerini vermesiyle sona erdi. (EFE)

Damla Projesi Gönülleri Kütahya’da

Damla Projesi Gönülleri Kütahya’da

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.