Demirözü Bayrampaşa Köyü

Demirözü Bayrampaşa Köyü

Bayrampaşa Köyü Haberleri, Demirözü Bayrampaşa Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Bayrampaşa Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Bayburt Köyleri Arasında Yer Alan Bayrampaşa Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Demirözü Bayrampaşa köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bayrampaşa köyü son dakika gelişmeleri, Bayrampaşa köyüne özgü yemekler, Demirözü Bayrampaşa köyünün tarihi, Bayrampaşa köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bayrampaşa köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bayrampaşa , Bayburt ilinin Demirözü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bayrampaşa Köyü Resimleri ve Bayrampaşa köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Demirözü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Demirözü Bayburt Arası Kaç Km? Demirözü Hava Durumu? Bayburt Köyleri ve Demirözü Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bayburtlu iseniz Bayburt Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bayburtlu Ünlüler arasında Demirözü Bayrampaşa Köyünde doğan biri var mı? Demirözü Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bayrampaşa , Bayburt ilinin Demirözü ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün eski adı heğnıdır.Bayburt iline 35 km, Demirözü ilçesine 7 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.Köyün birçok yerinde GSM çekmekte ve 3G internet ulaşımı sağlanmaktadır. Köyün iç yolları parke taşla döşenmiştir ve köyde çocuk parkı bulunmaktadır.

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.