Demirözü Işıkova Köyü

Demirözü Işıkova Köyü

Işıkova Köyü Haberleri, Demirözü Işıkova Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Işıkova Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Bayburt Köyleri Arasında Yer Alan Işıkova Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Demirözü Işıkova köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Işıkova köyü son dakika gelişmeleri, Işıkova köyüne özgü yemekler, Demirözü Işıkova köyünün tarihi, Işıkova köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Işıkova köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Işıkova , Bayburt ilinin Demirözü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Işıkova Köyü Resimleri ve Işıkova köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Demirözü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Demirözü Bayburt Arası Kaç Km? Demirözü Hava Durumu? Bayburt Köyleri ve Demirözü Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bayburtlu iseniz Bayburt Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bayburtlu Ünlüler arasında Demirözü Işıkova Köyünde doğan biri var mı? Demirözü Doğumlu Ünlüler Kimler?

Işıkova , Bayburt ilinin Demirözü ilçesine bağlı bir köydür.

Bayburt iline 36 km, Demirözü ilçesine 8 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Işıkova Köyü bağlı bulunduğu Bayburt ili dolayısıyla Karadeniz Bölgesinde bulunmasına rağmen burada Karadwniz iklimi hüküm sürmez. Doğu Karadeniz Bölümü'nde dağların denize paralel uzanması hasebiyle kıyı kesimlerde görülen iklimle iç kesimlerde görülen iklim birbirinden epeyce farklılık arz eder. Bu nedenle Işıkova Köyü tipik bir karasal iklim etkisi altındadır. Yani yazlaru sıcak ve kurak kışları ise soğuk ve kar yağışlı.

Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.