Depremden Etkilenen Çocuklar Unutulmadı

Depremden Etkilenen Çocuklar Unutulmadı

Elazığ’da yaşanan depremin ardından tüm Türkiye yaralarını el birliğiyle sarmaya devam ediyor. Yazar Senai Demirci’nin sosyal medya hesabından deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncak toplama çağrısı büyük destek aldı.

Elazığ’da yaşanan depremin ardından tüm Türkiye yaralarını el birliğiyle sarmaya devam ediyor. Yazar Senai Demirci’nin sosyal medya hesabından deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncak toplama çağrısı büyük destek aldı. Demirci, toplanan oyuncakları aralarında Türk Kızılay’ın da bulunduğu ekiplerle birlikte deprem bölgesine ulaştırdı.

Türkiye, merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan depremin ardından afetzedelerin yaşadığı hasarı en aza indirmek için seferber oldu. Kızılay, evleri yıkılan veya ağır hasar alan vatandaşlara çadır, ısıtıcı, yatak, gıda gibi her türlü desteğini ulaştırmaya devam ederken bir yandan da depremzedelerin morallerini yüksek tutmak adına psikososyal destek vermeyi de ihmal etmiyor.

KORKU YAŞAYAN ÇOCUKLAR YALNIZ DEĞİL

Deprem bölgesine yardımlar sürerken büyük korku yaşayan çocuklar da unutulmadı. Yazar Senai Demirci, sosyal medya hesabı üzerinden Diyarbakır halkına seslenerek depremden etkilenen çocuklar için oyuncak toplama çağrısında bulundu. Demirci’nin bu çağrısına büyük destek veren halk, çocuklarının oyuncaklarını deprem bölgesindeki kardeşleriyle paylaşmak üzere Diyarbakır Mutlu Yuva Derneği’ne getirdi. Demirci, Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan ile toplanan oyuncakları, aralarında Türk Kızılay’ın da olduğu ekipler aracılığıyla Sivrice’de deprem sonrası çadırlarda kalan çocuklara ulaştırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.