Devrek Ermekoğlu Köyü

Devrek Ermekoğlu Köyü

Ermekoğlu Köyü haberleri, Devrek Ermekoğlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Ermekoğlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Ermekoğlu Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Devrek Ermekoğlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ermekoğlu köyü son dakika gelişmeleri, Ermekoğlu köyüne özgü yemekler, Devrek Ermekoğlu köyünün tarihi, Ermekoğlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ermekoğlu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ermekoğlu , Zonguldak ilinin Devrek ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ermekoğlu Köyü Resimleri ve ermekoğlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Devrek Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Devrek Zonguldak Arası Kaç Km? Devrek Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Devrek Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Devrek Ermekoğlu Köyünde doğan biri var mı? Devrek Doğumlu Ünlüler Kimler?

ERMEKOĞLU  KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Ermekoğlu, Zonguldak ilinin Devrek ilçesine bağlı bir köydür.

Ermekoğlu ismini muhtarlıklar ayrıldıktan sonra almıştır,1994 yılı tam olarak yerlisi yoktur,

Birçok kökten insanlar yerleşmiştir,örf ve adetleri aynı ,sevecen bir köydür,

Köy Geçmişten Günümüzde Birçok Devletleri İçinde Barınmışlardır.Çoğu Nüfusü Gurbetçidir.Kalanlar Emekli Madenci Ve Çiftçidir En Güzel Şekilde Yaşamaya Devam Ederler.Köyün Yemekleri Karamancar,Malay,Keşkek(kara lahana),Kömeç(Cevizli Ekmek) Baklaç(Tatlı) Kiren Şerbeti (Kızılcık Şerbeti) Bunlardır.

Zonguldak iline 63 km, Devrek ilçesine 8 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.