Devrekani Çavuşlu Köyü

Devrekani Çavuşlu Köyü

Çavuşlu Köyü haberleri, Devrekani Çavuşlu köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çavuşlu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kastamonu Köyleri Arasında yer alan Çavuşlu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Devrekani Çavuşlu köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çavuşlu köyü son dakika gelişmeleri, Çavuşlu köyüne özgü yemekler, Devrekani Çavuşlu köyünün tarihi, Çavuşlu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çavuşlu köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çavuşlu, Kastamonu ilinin Devrekani ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çavuşlu Köyü Resimleri ve Çavuşlu köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Devrekani Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Devrekani Kastamonu Arası Kaç Km? Devrekani Hava Durumu? Kastamonu Köyleri ve Devrekani Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kastamonulu iseniz Kastamonu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kastamonulu Ünlüler arasında Devrekani Köyünde doğan biri var mı? Devrekani Doğumlu Ünlüler Kimler?

Çavuşlu, Kastamonu ilinin Devrekani ilçesine bağlı bir köydür.Kastamonu iline 48 km, Devrekani ilçesine 18 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.
Köyün içme suyu vardır. Ancak kanalizasyon yoktur. Köyde ilköğretim binası bulunmakta ancak kullanılmamasının yanı sıra taşımalı eğitim sisteminden faydalanılmaktadır. Köyde sağlık ocağı veya sağlık evi yoktur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.