Dicle Epsaş’tan Müşterilerine Aşure İkramı

Dicle Epsaş’tan Müşterilerine Aşure İkramı

Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. aşure gününde Genel Müdürlük binası ve diğer işlem merkezlerinde müşterilerine aşure ikram etti.

Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. aşure gününde Genel Müdürlük binası ve diğer işlem merkezlerinde müşterilerine aşure ikram etti. Muharrem ayı vesilesiyle bin kişiye dağıtılan aşure sırasında konuşan Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Avni Doğan, "Aşure, elden ele değil kalpten kalbe veriliyor" dedi.

Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta perakende şirketi olarak hizmet veren, Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. Muharrem ayı vesilesiyle Genel Müdürlük binası önünde 20 çeşit malzeme kullanılarak hazırlanan 4 kazan aşure müşterilerine ve vatandaşlara aşure ikram ederek, aşure gününü kutladı. Aşure dağıtım törenine Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Avni Doğan, Dicle Elektrik Perakende Şanlıurfa İl Müdürü Mehmet Şükrü Bereket, kurum idareci ve personelleri ile vatandaşlar katıldı.

Müşterilerinin aşure ayını tek tek kutlayan ve kapıda kurdukları kazanlardan aşure ikram eden Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Avni Doğan, aşurenin bolluk ve bereket anlamında birçok şeye vesile olmasını diledi. Muharrem Ayının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu vurgulayan Genel Müdür Doğan, " Vatandaşlarımıza bu değerli günde aşure ikram ederek, paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek istiyoruz. Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesidir. Her yerde aşure, elden ele değil kalpten kalbe veriliyor. Bugünün feyiz ve bereketinden müşterilerimizle beraber istifade etmek istedik. İşlem merkezlerine gelen müşterilerimize aşure ikram edip güzel bir gün geçirmeyi umut ediyoruz. Tüm aylarımızın Muharrem Ayı gibi ikramlı, tüm günlerimizin de Aşure Günü gibi mübarek ve bereketli geçmesini dilerim " dedi.

Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. "ye işlem yapmak için gelen vatandaşlar ise böyle bir sürprizle karşılaşmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ve aşureyi çok beğendiklerini ifade etti. Vatandaşlar bu özel günde böyle bir ikram için Dicle Elektrik Perakende "ye teşekkür etti.

Dicle Epsaş’tan Müşterilerine Aşure İkramı

Dicle Epsaş’tan Müşterilerine Aşure İkramı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.