Dikmen Çevikli Köyü

Dikmen Çevikli Köyü

Çevikli köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Çevikli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sinop köyleri arasında yer alan Çevikli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Dikmen Çevikli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çevikli köyü son dakika gelişmeleri, Çevikli köyüne özgü yemekler, Dikmen Çevikli köyünün tarihi, Çevikli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çevikli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çevikli, Sinop ilinin Dikmen ilçesine bağlı bir köydür.

Sinop iline 94 km, Dikmen ilçesine 21 km uzaklıktadır.

Çevikli, Sinop ilinin Dikmen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çevikli Köyü Resimleri ve Çevikli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Dikmen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Dikmen Sinop Arası Kaç Km? Dikmen Hava Durumu? Sinop Köyleri ve Dikmen Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sinoplu iseniz Sinop Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sinoplu Ünlüler arasında Dikmen Çevikli Köyünde doğan biri var mı? Dikmen Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.