Dikmen Görümcek Köyü

Dikmen Görümcek Köyü

Görümcek köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Görümcek köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sinop köyleri arasında yer alan Görümcek köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Dikmen Görümcek köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Görümcek köyü son dakika gelişmeleri, Görümcek köyüne özgü yemekler, Dikmen Görümcek köyünün tarihi, Görümcek köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Görümcek köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Görümcek, Sinop ilinin Gerze ilçesine bağlı bir köydür.

Görümcek adı görümlük yer, görülecek yer anlamına gelir.Bulunduğu yükseklikdeki enfes yayla manzarasından dolayı bu isim verilmiştir. Yaklaşık 300 yıl geçmişi olan bu köyde çevredeki köylerle cuma namazında kullanılan bir tarihi cami vardır.Köy üç Mahelleden oluşmaktadır. Merkez Mahallesi, Ustaoğlu Mahallesi ve Cami yanı mahallesi başlıca mahalleridir

Sinop iline 70 km, Dikmen ilçesine 14 km uzaklıktadır.

Görümcek, Sinop ilinin Dikmen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Görümcek Köyü Resimleri ve Görümcek köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Dikmen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Dikmen Sinop Arası Kaç Km? Dikmen Hava Durumu? Sinop Köyleri ve Dikmen Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sinoplu iseniz Sinop Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sinoplu Ünlüler arasında Dikmen Görümcek Köyünde doğan biri var mı? Dikmen Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.