Dikmen Karaağaç Köyü

Dikmen Karaağaç Köyü

Karaağaç köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Karaağaç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sinop köyleri arasında yer alan Karaağaç köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Dikmen Karaağaç köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karaağaç köyü son dakika gelişmeleri, Karaağaç köyüne özgü yemekler, Dikmen Karaağaç köyünün tarihi, Karaağaç köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karaağaç köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karaağaç, Sinop ilinin Dikmen ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adı ağaç türü olan karaağaç ağacından gelmektedir. Kastamonu'dan Giresun'a kadar olan orta Karadeniz bölgesi tamamen Oğuz'un Çepni aşiretleridir. Bu köyde bir Çepni köyüdür. İmamoğlu adında biri tarafından yerleşime başlanmıştır.

Sinop iline 75 km, Dikmen ilçesine 12 km uzaklıktadır.

Karaağaç, Sinop ilinin Dikmen ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karaağaç Köyü Resimleri ve Karaağaç köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Dikmen Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Dikmen Sinop Arası Kaç Km? Dikmen Hava Durumu? Sinop Köyleri ve Dikmen Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sinoplu iseniz Sinop Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sinoplu Ünlüler arasında Dikmen Karaağaç Köyünde doğan biri var mı? Dikmen Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.