Dodurga Kirenci Köyü

Dodurga Kirenci Köyü

Kirenci haberleri, Kirenci köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasında yer alan Kirenci köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Dodurga Kirenci köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Dodurga Kirenci  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları,Kirenci köyü son dakika gelişmeleri,Kirenci  köye ait haberler, Kirenci köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kirenci, Çorum ilinin Dodurga ilçesine bağlı bir köydür.Kirenci köyü ve Kabakdere Mahallesi halkının yayla olarak kullandığı köy, halkın burada yerleşik düzene geçmesi nedeniyle 1998 yılında Kirenci köyünden ayrılarak köy olmuştur. 1999 yılında yapılan yerel seçimlerle birlikte muhtar seçme hakkına sahip olmuştur. 2004 yılında ikinci muhtar seçimini yapmıştır. 2008 yılında ise tapu kadastro tarafından hudutları çizilmiştir. 1999 yılında muhtar seçilen Dursun Sever 2004 yılında yapılan seçimde de muhtar seçilmiştir. Muhtar Dursun Sever 19 Ekim 2006'da kalp ameliyatından kalkamayıp vefat etmiştir. O öldükten sonra 2007'deki ara seçimde Tuncay Tatlısu muhtar seçilmiştir. 29 Mart 2009'da diğer adaylara büyük oranda bir farkla Mehmet Sever muhtar seçilmiştir.Çorum iline 56 km, Dodurga ilçesine 11 km uzaklıktadır.

Kirenci Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Dodurga Çorum Arası Kaç Km? Dodurga Hava Durumu? Çorum Köyleri ve Dodurga Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Dodurga doğan biri var mı? Dodurga Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.