Doğanşehir Karaterzi Köyü

Doğanşehir Karaterzi Köyü

Karaterzi köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Karaterzi köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Malatya köyleri arasında yer alan Karaterzi köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Doğanşehir Karaterzi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karaterzi köyü son dakika gelişmeleri, Karaterzi köyüne özgü yemekler, Doğanşehir Karaterzi köyünün tarihi, Karaterzi köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Karaterzi köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Mahallenin nüfusu 1980 nüfus sayımında 1400 civarlarında iken, 2008 sayımlarına kadar 400 civarlarına gerilemiştir. Yaz mevsiminde bu nüfus, tatilini mahallede geçirmek için ya da bağ-bahçe işleri için gelenlerle biraz artmaktadır. Köy, yurt dışına ve Malatya, İsanbul başta olmak üzere diğer illere yoğun göç vermiştir.

Karaterzi, Malatya ilinin Doğanşehir ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karaterzi Köyü Resimleri ve Karaterzi köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Doğanşehir Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Doğanşehir Malatya Arası Kaç Km? Doğanşehir Hava Durumu? Malatya Köyleri ve Darende Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Malatyalı iseniz Malatya Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Malatyalı Ünlüler arasında Doğanşehir Karaterzi Köyünde doğan biri var mı? Doğanşehir Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.