Dolandırıcılık şüphelileri tutuklandı

Dolandırıcılık şüphelileri tutuklandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde kendilerini dövizci olarak tanıtarak 3 bin 500 TL değerindeki fotoğraf makinesini dolandırıcılık yöntemiyle almaya çalışan...

Antalya'nın Alanya ilçesinde kendilerini dövizci olarak tanıtarak 3 bin 500 TL değerindeki fotoğraf makinesini dolandırıcılık yöntemiyle almaya çalışan ve polis tarafından yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Antalya'daki bir fotoğrafçının internetten fotoğraf makinesi satması üzerine irtibata geçen şüpheliler 3 bin 500 TL değerindeki makineyi alacaklarını ve Alanya'ya getirmesi gerektiğini söyledi. Makineyi getiren fotoğrafçıyı telefonla hastanede olduğu bahanesiyle Saray Mahallesi'ndeki bir çiğ köfteciye yönlendiren şüpheliler, makineyi buraya bırakmasını, parayı ise kendilerine ait olduğunu iddia ettikleri farklı bir mahalledeki döviz bürosundan alacağını söyledi. Fotoğrafçı makineyi çiğ köfteciye teslim ettikten sonra gittiği dövizcide dolandırıldığını anlayarak durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine önceki akşam saatlerinde harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri takibe aldı. Polis fotoğraf makinesini çiğ köfteciden almaya gelen Selahattin B. (43), Osman U. (30) ve İsmail S.'yi (34) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Selahattin B., Osman U. ve İsmail S. Alanya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dolandırıcılık şüphelileri tutuklandı

Dolandırıcılık şüphelileri tutuklandı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.