Doom Patrol 2.Sezon 6.Bölüm Fragmanı İzle

Doom Patrol 2.Sezon 6.Bölüm Fragmanı İzle

Doom Patrol 2.Sezon 6.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Doom Patrol 2.Sezon 6.Bölümü 16 Temmuz 2020 (perşembe) tarihinde yayınlanacak.

Doom Patrol dizisinin yeni bölümü olan 2.Sezon 6.Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Doom Patrol, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Doom Patrol dizisi 2.Sezon 6.Bölüm fragman izle…

Doom Patrol Genel Hikaye | Konusu

Doom Patrol, Robotman, Negative Man, Elasti-Girl, Crazy Jane ve Doktor Niles Caulder’ın maceralarını konu ediyor. Doom Patrol’ün her bir üyesi onlara insanüstü yetenekler kazandıran korkunç kazalar geçirdi. Ancak bu kazalar çeşitli yaralar ve görüntü bozukluklarına da neden oldu. Çeşitli eziyetlere maruz kalan, travma yaşayan bu ekip, Şef sayesinde bir araya gelir. Onlar artık yaşanan tuhaf olayları araştırmak ve dünyayı korumak için zorlu bir mücadeleye atılır. Titans’ın ardından yaşananların ekrana taşınacağı yapımın kadrosunda Brendan Fraser (Robotman), April Bowlby (Elasti-Woman), Diane Guerrero (Crazy Jane), Timothy Dalton (Dr. Niles Caulder), Joivan Wade (Cyborg) ve Alan Tudyk (Mr. Nobody) gibi isimler yer alıyor. Ünlü DC Comics karakterlerinden uyarlanan dizinin senaryosunu Supernatural’dan tanıdığımız Jeremy Carver kaleme alıyor. . Dizinin yürütücü yapımcılığını ise Greg Berlanti ve Geoff Johns üstleniyor.

Doom Patrol 2.Sezon 6.Bölüm İzle

Doom Patrol official website: https://www.dcuniverse.com/coming-soon/

Doom Patrol dizisinin yeni bölümü olan 2.sezon 6.bölümünü DCUNIVERSE kanalından perşembe günü izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.