Düğün töreni öncesinde evlilik teklifini kepçenin üzerinde yaptı

Düğün töreni öncesinde evlilik teklifini kepçenin üzerinde yaptı

Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan maden mühendisi Şerafettin Çete, düğün töreni öncesinde hayatını birleştireceği Ayfer Doğan'ın, "Evlilik teklifinde...

Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaşayan maden mühendisi Şerafettin Çete, düğün töreni öncesinde hayatını birleştireceği Ayfer Doğan'ın, "Evlilik teklifinde bulunmadın" serzenişi üzerine bir sürpriz yaptı. Damat Şerafettin Çete, fotoğraf çekiminde kum ocağına götürdüğü Ayfer Doğan'a kepçenin üzerine çıkarak evlilik teklifinde bulundu.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde, düğün töreni öncesinde 27 yaşındaki Ayfer Doğan, hayatını birleştireceği 29 yaşındaki Şerafettin Çete'ye "Evlilik teklifinde bulunmadan nişanlandık" serzenişinde bulundu. Sevdiği kadının serzenişi sonrasında bir sürpriz yapan maden mühendisi Şerafettin Çete, düğün töreni öncesinde dış mekan fotoğraf çekiminde eşini kum ocağına götürdü. Yapılan fotoğraf çekimi sırasında bir anda kepçenin üzerine çıkan Şerafettin Çete, Ayfer Doğan'a burada evlilik teklifinde bulundu ve "Evet" cevabı aldı.

Gelin Ayfer Doğan'a kepçe üzerinde evlilik teklifinde bulunan damat Şerafettin Çete yaptığı açıklamada, "Maden mühendisiyim. Dış çekim bahanesi ile fotoğrafçımız Orçun ağabeyim ile nasıl bir şey yapabileceğimizi konuştuk. Ve sonunda böyle bir şey ile karar kıldık. Aşkım inşallah kepçe üzerinde evlilik teklifimi sevmiştir. Biraz heyecanlıyım" dedi.

Ayfer Doğan ise "Ben çok şaşırdım güzel bir sürpriz oldu. Yani evlilik teklifini bekliyordum ama bu şekilde beklemiyordum. Gayet de güzel oldu. Teşekkür ederim" diye konuştu.

Düğün töreni öncesinde evlilik teklifini kepçenin üzerinde yaptı

Düğün töreni öncesinde evlilik teklifini kepçenin üzerinde yaptı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.