Dünya Okul Süt Günü kutlaması

Dünya Okul Süt Günü kutlaması

Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi bünyesinde eğitim veren Gündüz Bakım Evi ve Anaokulunda...

Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi bünyesinde eğitim veren Gündüz Bakım Evi ve Anaokulunda "27 Eylül Dünya Okul Süt Günü" kutlaması yapıldı.

Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Basın ve iletişim Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada, süt ve süt ürünlerinin teşvik edilmesi, bu konuda toplumda bir bilinç oluşturulması amacıyla dünyada her yıl 27 Eylül'ün Dünya Okul Süt Günü olarak kutlandığını bildirildi.

Etkinliğe Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Mustafa İshak Yıldırım, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Selma Heves Yılmaz, Edirne İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tülay Aydın, Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Rızvan Orhan ve hastane yetkilileri katıldı.

Çocuklarla bir araya gelen Genel Sekreter Uzm. Dr. M. İshak Yıldırım süt dağıtımının ardından yaptığı açıklamada, sütün önemine dikkat çekti. Yıldırım, etkinliğin amacının okul çağı çocuklarında süt tüketiminin özendirilerek tüketimin istenen seviyelere ulaşmasını sağlamak, büyüme ve gelişmenin hızlı olduğu bu zamanda ebeveynlerinde bilinçlenmesi açısından dikkat çekmek olduğunu belirtti. Ayrıca kurum bünyesinde yer alan Gündüz Bakım Evi ve Anaokulunda bulunan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerin yeni eğitim ve öğretim yılını da kutladı.

Dünya Okul Süt Günü kutlaması

Dünya Okul Süt Günü kutlaması

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.