Durağan Gölgerişi Köyü

Durağan Gölgerişi Köyü

Gölgerişi köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gölgerişi köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sinop köyleri arasında yer alan Gölgerişi köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Durağan Gölgerişi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gölgerişi köyü son dakika gelişmeleri, Gölgerişi köyüne özgü yemekler, Durağan Gölgerişi köyünün tarihi, Gölgerişi köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gölgerişi köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gölgerişi, Sinop ilinin Durağan ilçesine bağlı bir köydür.

Sinop iline 165 km, Durağan ilçesine 40 km uzaklıktadır.

Gölgerişi, Sinop ilinin Durağan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gölgerişi Köyü Resimleri ve Gölgerişi köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Durağan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Durağan Sinop Arası Kaç Km? Durağan Hava Durumu? Sinop Köyleri ve Durağan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sinoplu iseniz Sinop Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sinoplu Ünlüler arasında Durağan Gölgerişi Köyünde doğan biri var mı? Durağan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.