Durukan: "Vatandaşın malı da canı da bize emanet"

Durukan: "Vatandaşın malı da canı da bize emanet"

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan, Türk itfaiye teşkilatının 303. yıl dönümünün tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da...

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan, Türk itfaiye teşkilatının 303. yıl dönümünün tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da da çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi.

Durukan, Türkiye genelinde 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında tüm Türkiye'de İtfaiye Haftası olarak kutlandığını bu yıl itfaiye teşkilatının kuruluşunun 303. yıl dönümü kutlamalarının yapılacağını ifade etti. Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için cansiparane bir şekilde görev yaptıklarını belirten Durukan, "Kendi canlarını hiçe sayan itfaiyeciler ulvi bir görev yapmaktadır. Biz itfaiyeciler sadece yangında değil doğal afet, sel, deprem gibi olaylar da da vatandaşın yanında oluyoruz. İtfaiye ekipleri hem yangın hem de arama kurtarma olarak 7 saat 24 gün çalışarak vatandaşların mal ve can güvenliğini sağlıyor. Vatandaşın can ve mal güvenliği her şeyden önce gelir. Vatandaşın malı da canı da bize emanet" dedi.

Durukan: "Vatandaşın malı da canı da bize emanet"

Durukan: "Vatandaşın malı da canı da bize emanet"

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.