“Düşündüğümüz Oyunu Hahaya Yansıtamadık”

“Düşündüğümüz Oyunu Hahaya Yansıtamadık”

Galatasaray Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Fenerbahçe beraberliği maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Düşündüğümüz oyunu sahaya yansıtamadık” dedi. Levent Şahin, “Maç başlamadan önce motive olup da daha yüksek şiddette o

Galatasaray Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, Fenerbahçe beraberliği maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Düşündüğümüz oyunu sahaya yansıtamadık” dedi.

Levent Şahin, “Maç başlamadan önce motive olup da daha yüksek şiddette oynayacağımızı düşündüğümüz oyunu sahaya yansıtamadık. Bu çok net bir şekilde hem bizler hem de izleyenler tarafından görülmüştür diye düşünüyorum. Sıkıntımız devam ediyor, özellikle orta alanlardan hücuma geçişlerdeki top aktarımlarında genel bir sıkıntı yaşıyoruz. Bunun böyle devam etmeyeceğine inanıyorum. En kısa zamanda bu konuyla alakalı çalışmalara başlayıp daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Rakibin de girdiği pozisyonlar vardı, bizim de net pozisyonlarımız vardı. Baktığımız zaman oyunun hakkı buydu diyebiliyorum. Maç öncesi iyi konsantre olduğumuzu söyleyebilirim ama bu şekilde olmaması gerekiyordu. Söyleyebileceğim tek şey istenen ve beklenen oyun sahaya yansıtılmadı” diye konuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.