Düziçi Çamiçi Köyü

Düziçi Çamiçi Köyü

Çamiçi Köyü Haberleri, Düziçi Çamiçi Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Çamiçi Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Osmaniye Köyleri Arasında Yer Alan Çamiçi Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Düziçi Çamiçi Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çamiçi Köyü son dakika gelişmeleri, Çamiçi Köyü ne özgü yemekler, Düziçi Çamiçi Köyü nün tarihi, Çamiçi Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çamiçi Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Çamiçi Köyü, Osmaniye ilinin Düziçi ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çamiçi Köyü Resimleri ve Çamiçi Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Düziçi Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz  yöresine özgü haber kanalı var mı? Düziçi Osmaniye Arası Kaç Km? Düziçi Hava Durumu? Osmaniye Köyleri ve Düziçi Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Osmaniyelı iseniz Osmaniye Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Osmaniyelı Ünlüler arasında Düziçi Çamiçi Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Düziçi Doğumlu Ünlüler Kimler?

ÇAMIÇI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Çamiçi, Osmaniye ilinin Düziçi ilçesine bağlı bir köydür.

Tahmini nüfusu 1000 olan köy Düziçi ilçesine oldukça yakındır. Daha önce "Cinler" de denilen köyün, Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinden gelenler tarafından kurulduğu düşünülmektedir. Ardından, Malatya'nın Darende ilçesi ve Ayvalık köyünden Kararmazlar, Karkın köyünden Karkınlar, Kahramanmaraş'tan Cücükler gelerek köyün gelişmesini sağlamışlardır.

İlçeye 3 km uzaklıkta olan köy Osmaniye-Düziçi karayolu üzerindedir. Düziçi PTT'si aracılığıyla uluslararası otomatik telefon hattına bağlıdır. 1976 yılından beri elektriği olan köyde içme suyu şebekesi de kurulmuştur. Sulama suyu olmayan Çamiçi'nde tarımsal faaliyetler Devlet Su İşleri'nin açmış olduğu yeraltı suları ile yürütülmektedir. ekonomisi tarıma bağlı köyün tarım ürünleri buğday, mısır ve yer fıstığıdır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.