Düziçi Yeşildere Köyü

Düziçi Yeşildere Köyü

Yeşildere Köyü Haberleri, Düziçi Yeşildere Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Yeşildere Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Osmaniye Köyleri Arasında Yer Alan Yeşildere Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Düziçi Yeşildere Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşildere Köyü son dakika gelişmeleri, Yeşildere Köyü ne özgü yemekler, Düziçi Yeşildere Köyü nün tarihi, Yeşildere Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşildere Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeşildere Köyü, Osmaniye ilinin Düziçi ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeşildere Köyü Resimleri ve Yeşildere Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Düziçi Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Düziçi Osmaniye Arası Kaç Km? Düziçi Hava Durumu? Osmaniye Köyleri ve Düziçi Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Osmaniyelı iseniz Osmaniye Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Osmaniyelı Ünlüler arasında Düziçi Yeşildere Köyü Köyünde doğan biri var mı? Düziçi Doğumlu Ünlüler Kimler?

YEŞILDERE KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Yeşildere, Osmaniye ilinin Düziçi ilçesine bağlı bir köydür.Kahramanmaraş merkezine 74 km uzaklıktadır Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.TÜRK kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol stabile olup köyde elektrik vardır.


 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.