Düzköy Alazlı Köyü Video

Alazlı, Trabzon ilinin Düzköy ilçesine bağlı bir mahalledir. Trabzon iline 40 km, Düzköy ilçesine 5 km uzaklıktadır. Mahallenin ilk adı olan Mula Eski Anadolu dilerinde "değirmen" eski Rumcada ise "kus yuvasi" ya da "kus foli" anlamındadır.

Alazlı Köyü, Trabzon ilinin Düzköy ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Alazlı Köyü Resimleri ve alazlı köyü videosu sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Trabzonlu iseniz Trabzon Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Trabzonlu Ünlüler arasında arsin Alazlı köyünde doğan biri var mı? Düzköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

Düzköy Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Düzköy Trabzon Arası Kaç Km? Düzköy Hava Durumu? Trabzon Köyleri ve Düzköy Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

Alazlı, Trabzon ilinin Düzköy ilçesine bağlı bir mahalledir. Trabzon iline 40 km, Düzköy ilçesine 5 km uzaklıktadır.

Mahallenin ilk adı olan Mula Eski Anadolu dilerinde "değirmen" eski Rumcada ise "kus yuvasi" ya da "kus foli" anlamındadır. Daha sonra Demirhisar ve Alazlı adını almıştır.

Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır, ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur, ancak PTT acentesi vardır. Sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup, mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar