Dynasty 3. Sezon 9. Bölüm Fragmanı İzle

Dynasty 3. Sezon 9. Bölüm Fragmanı İzle

Dynasty 3. Sezon 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Dynasty’nin 3. sezon 9. bölümü 13 Aralık 2019 (Cuma) tarihinde yayınlanacak.

Dynasty dizisinin yeni bölümü olan 3.Sezon 9. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Dynasty, yeni bölümleriyle cuma günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Dynasty  dizisi 3.Sezon 9. Bölüm yeni fragman izle…

Dynasty Genel Hikaye | Konusu

Karizmatik ve kurnaz Fallon Carrington, babasının küresel enerji şirketinde çalışmayı düşünmektedir. Babası Blake Carrigton, Fallon ve kardeşi Steven'i Atlanta'ya çağırır. Fallon, aile bireylerinin buluştuğu bu toplantının kendi terfisi ile ilgili değil de yeni üvey anneleri Cristal ile tanıştırılması ile alakalı olduğunu öğrenince şok olur.

Cristal da Fallon gibi kurnaz ve neredeyse onun kadar gençtir. Fallon, Cristal'ın sıradan bir para avcısı değil; hırslı, prensip sahibi ve Carrington Atlantic'de reklamcılık konusunda çok bilgili olduğunu, babasını da gerçekten sevdiğini kısa sürede fark edecektir.

Dynasty 3. Sezon 9. Bölüm İzle

Dynasty dizisinin yeni bölümü olan 3. Sezon 9. Bölümünü cuma günü The CW kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.