E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi | E-Okul VBS öğrenci Giriş Ekranı

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi | E-Okul VBS öğrenci Giriş Ekranı

İlkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören milyonlarca öğrenci ve velileri, sınav döneminin başlaması ile birlikte E-Okul VBS öğrenci Giriş Ekranını çok sık kullanmaya başladı. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesindeki eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin velileri, sınav döneminin başlaması ve notların teker teker açıklanmasıyla birlikte çocuklarının notlarını öğrenmek için E-Okul VBS öğrenci Giriş Ekranı yani E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine başvuruyor. Peki E-Okul VBS öğrenci Sistemine nasıl girebilirsiniz?

E Okul VBS öğrenci giriş ekranı | E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi giriş ekranı için tıklayın!

E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne (VBS) aşağıdaki linke tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. Bu ekrandan sınav sonuçları ve daha birçok bilgiye ulaşmanız mümkün.

E OKUL SİSTEMİNE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Veliler; ‘https://e-okul.meb.gov.tr/logineokul.aspx’ adresinden öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ve okul numarası ile sisteme girecekler ve velisi bulunduğu öğrenciyle ilgili ders programı, notları, devamsızlıkları, okul ve öğretmenler tarafından yapılan duyuruları görebileceklerdir.

E-Okul VBS de HANGİ İŞLEMLER YAPILIYOR?

Milli Eğitim Bakanlığının e-Okul sisteminde öğrencinin sınav bilgileri, merkezi sınavların başvuru ve tercih işlemleri, okuduğu kitaplar, yazılı ortalamaları, öğrenci kaydı, nakil işlemleri, not girişleri, devamsızlık durumları, haftalık ders programı, alınan belgeler, e-karne, şube yazılı ortalamaları da yer alıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.