Eaton’un Modbus Rtu İletişim Modülü

Eaton’un Modbus Rtu İletişim Modülü

Güç yönetimi şirketi Eaton, easyE4 kontrol rölesinin haberleşme seçeneklerini desteklemek için Modbus RTU modülünü sunuyor. Geleneksel makine ve sistem yapımında, bina otomasyonunda ve DNV sertifikası sayesinde denizcilik sektöründeki uygulamalarda...

Güç yönetimi şirketi Eaton, easyE4 kontrol rölesinin haberleşme seçeneklerini desteklemek için Modbus RTU modülünü sunuyor.

Geleneksel makine ve sistem yapımında, bina otomasyonunda ve DNV sertifikası sayesinde denizcilik sektöründeki uygulamalarda kullanılabilir. Modül, sezgisel easySoft 7 programlama yazılımı kullanılarak hızlı ve kolay bir şekilde yapılandırılabilir. easyE4 kontrol rölesi, master veya slave birim olarak kurulabilir. Bu da Eaton’ı nano PLC pazarında Modbus RTU ana birimi olarak da kullanılabilen küçük bir kontrolör sunan tek üretici yapar.

RTU Cihazları ile Entegre Edilebilir

easyE4 için yeni Modbus RTU modülü, kontrol rölesini farklı haberleşme yapılarına esnek bir şekilde entegre etmek için başka bir seçenek sunar. easyNet arayüzüne ek olarak, temel cihaz Modbus TCP istemci ve sunucu işlevselliği sağlar. Bu, entegre Modbus TCP arayüzünün, bir Modbus RTU modülü paralel olarak bağlandığında da kullanılabileceği anlamına gelir. Sonuç olarak easyE4, Modbus RTU kullanarak saha seviyesindeki ölçüm cihazlarından kolayca veri toplayabilir ve verileri Modbus TCP üzerinden daha yüksek seviyeli kontrol çözümlerine aktarabilir. easy SmartWire-DT modülü, cihazların iletişim kurması için başka bir yol sağlar: SmartWire-DT ekipmanlarının durumu hakkındaki bilgi, kontrol rölesi için saha seviyesinde mevcuttur. Bu makinelerin ve tesislerin kolay izlenmesini sağlar. Modbus RTU haberleşme modülü ve network’ü, 7.40 sürümünden itibaren sezgisel easySoft 7 programlama yazılımı kullanılarak yapılandırılır. Burada kullanıcı ayrıca kontrol rölesini Modbus RTU master veya slave ünite olarak ayarlar. Bir ana ünite olarak kurulduğunda easyE4, bağlı Modbus RTU modülleri için proses verilerine, durum bilgilerine ve parametre ayarlarına erişebilir. Markadan bağımsız olarak veri toplama ve programlama gerçekleştirilebilir, yani üçüncü taraf Modbus RTU cihazları da entegre edilebilir. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak : Basın Bülteni

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.