EBA TV 30 Mart - 3 Nisan ders programı yayınlandı mı?

EBA TV 30 Mart - 3 Nisan ders programı yayınlandı mı?

EBA TV 30 Mart - 3 Nisan ders programı yayınlandı mı? sorusu veliler tarafından araştırılıyor. Öğrenciler uzaktan eğitimin ilk haftasını tamamladı. Peki EBA TV 30 Mart - 3 Nisan ders programı ne zaman yayınlanacak?

Öğrenciler EBA ile uzaktan eğitimde 1. hafta geride kaldı. Aileler ve öğrenciler EBA TV yeni ders programının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. 30 Mart - 3 Nisan arası ilkokul, ortaokul ve lise ders programı belli oldu mu? İşte EBA TV giriş yapma, ders programı öğrenme !

MEB Bakanı Ziya Selçuk Bilim Kurulu toplantısının ardından okulların 30 Nisan tarihine kadar tatil edilmesi kararı aldıklarını açıklamıştı. Okulların tatil süresinin uzadığının açıklanmasıyla aileler ve öğrenciler MEB tarafından Nisan ayında yapılacak ders programını araştırmaya başladı.

EBA TV 30 Mart - 3 Nisan Ders Programına Nasıl Ulaşılır?

Haftalık ders programını öğrenmek isteyen öğrencilerin EBA TV uzaktan eğitime giriş yaparak günlük ders programı akışının altında bulunan Haftalık Yayın Akışını indirmek için tıklayın bölümünden haftalık ders programına ulaşabilirler.

EBA TV Ders Programı Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı Uzaktan Eğitim 30 Mart-3 Nisan İlkokul, ortaokul, lise ders programı yayınlandı.

eba-tv-ilkokul-30-mart-3-nisan.jpgeba-tv-ortaokul-30-mart-3-nisan.jpgeba-tv-lise-30-mart-3-nisan.jpg

EBA TV UZAKTAN EĞİTİM DERS TEKRAR SAATLERİ

EBA TV İlkokul Ders Tekrarı saatleri 13:30-18:00 / 18:00-22:30
EBA TV Ortaokul Ders Tekrarı saatleri 13:30-18:00 / 18:00-22:30
EBA TV Lise Ders Tekrarı saatleri 15:00-21:00

8 VE 12 'İNCİ SINIFLAR İÇİN YENİ SİSTEM

8 ve 12 'nci sınıflar için canlı sınıflar oluşturulacak. Konu ile ilgili konuşan Bakan , "Bu arada, 8 ve 12'nci sınıfların öğrencileri ve öğretmenleri için EBA kullanım süreleri artırılarak canlı sınıf desteğini devreye alıyoruz. Canlı sınıfla öğrencilerimiz kendi öğretmenleriyle EBA üzerinden bir sınıf ortamında ders işleyebilecekler. Yine 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerimiz için YKS ve LGS'de sorumlu oldukları ve birinci dönemin başından itibaren işledikleri konulara yönelik programlar hazırlıyoruz. Bu süreçte özellikle 8'inci sınıf öğrencilerimizin sınav hazırlık rutinlerine destek olmak için bir soru-çözüm saati hazırladık. Çocuklarımız bu saatlerde kendileri için hazırlanan örnek soruları ekrandan takip ederek çözebilecekler. İlk etapta uzaktan eğitimi bir hafta düşündüğümüz için öğretmenlerimizi göreve davet etmemiştik. Ancak sürecin uzaması ile öğretmenlerimiz canlı sınıf uygulamasıyla evlerinde görev alacaklar. Öğrenci-öğretmen etkileşimini teşvik edecek bir çalışmayı hazırladık. Televizyon dersleriyle eş güdümlü olarak öğretmenler kendi öğrencilerine EBA üzerinden ödevlendirme yapıp, soru-cevap-test etkinliklerini yönlendirip, çalışma gönderecekler."  dedi.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.