EBA Tv sitesi neden açılmıyor, EBA TV sitesine neden bağlanamıyorum?

EBA Tv sitesi neden açılmıyor, EBA TV sitesine neden bağlanamıyorum?

EBA Tv sitesi neden açılmıyor, EBA TV sitesine neden bağlanamıyorum? sorularının yanıtını öğrenciler ve veliler aramaya başladı. İşte, detaylar.

30 Mart 2020 Pazartesi günü başlayacak olan uzaktan eğitimin 2. hafta programları TRT ve EBA üzerinden yayınlanacak. Okul tatillerinin 30 nisana kadar uzatılması ve konu hakkında yapılan açıklamanın ardından birçok veli ve ögrenci EBA'yı ziyaret etti. Artan ziyaretçi sayısından dolayı sistemde birtakım aksaklıklar meydana geldi. Yaşanan aksaklıklardan sonra birçok ögrenci EBA sitesi neden açılmıyor ve EBA sistemine neden giremiyorum sorularının yanıtını aramaya başladı. İşte, detaylar.

EBA’ya giriş yapmak isteyen veli ve öğrenciler ise şu uyarı ile karşılaştı; “Yanlış giden bir şeyler var! Üzgünüz! EBA Ders uygulamasında bir sorun oluştu. (500s)
Şimdi ne yapmak istersin?”

eba-tv-sitesine-giremiyorum.jpg

30 Mart 2020 tarihinde başlayacak olan uzaktan eğitimin 2. haftası programlarının bir kısmı EBA’da yayınlanacak. Bu açıklamaların ardından birçok öğrenci ve veli Eğitim Bilişim Ağını ziyaret etmeye devam ediyor. Artan ziyaretçi girişinden dolayı sitede birtakım aksaklıklar meydana geliyor. Milli Eğitim Bakanlığı ise, öğrencilerin ilerleyen günlerde bir sıkıntı yaşamamaları için Eğitim Bilişim Ağındaki sıkıntıları belirlemek için onarıma devam ediyor.

cok-kalabalik.jpg

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.