Eceabat Seddülbahir Köyü

Eceabat Seddülbahir Köyü

Seddülbahir Köyü haberleri, Eceabat Seddülbahir köyü güncel son dakika gelişmeleri, Seddülbahir köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Eceabatakkale Köyleri Arasında yer alan Seddülbahir köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Eceabat Seddülbahir köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Seddülbahir köyü son dakika gelişmeleri, Seddülbahir köyüne özgü yemekler, Eceabat Seddülbahir köyünün tarihi, Seddülbahir köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Seddülbahir köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Seddülbahir, Eceabat  Çanakkale ilinin Eceabat ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Seddülbahir Köyü Resimleri ve Seddülbahir köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Eceabat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Eceabat  Çanakkale Arası Kaç Km? Eceabat Hava Durumu? Eceabat  Çanakkale Köyleri ve Eceabat Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Eceabat Çanakkaleli iseniz Eceabat  Çanakkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Eceabat  Çanakkaleli Ünlüler arasında Eceabat Seddülbahir Köyünde doğan biri var mı? Eceabat Doğumlu Ünlüler Kimler?

Seddülbahir,  Çanakkale ilinin Eceabat ilçesine bağlı bir mahalledir.

Seddülbahir kelimesi Arapça ve Osmanlı türkçesinde "deniz seddi" anlamına gelmektedir.Çanakkale iline ? km, Eceabat ilçesine 30 km uzaklıktadır.Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.Köyümüze opet tarafından kanalizasyon şebekesi döşenmiştir.Fakat arıtım sistemi yapılmadığı için şu anda kullanılmamaktadır

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.