Eceabat Yolağzı Köyü

Eceabat Yolağzı Köyü

Yolağzı Köyü haberleri, Eceabat Yolağzı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yolağzı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Eceabatakkale Köyleri Arasında yer alan Yolağzı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Eceabat Yolağzı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yolağzı köyü son dakika gelişmeleri, Yolağzı köyüne özgü yemekler, Eceabat Yolağzı köyünün tarihi, Yolağzı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yolağzı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yolağzı, Eceabat  Çanakkale ilinin Eceabat ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yolağzı Köyü Resimleri ve Yolağzı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Eceabat Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Eceabat  Çanakkale Arası Kaç Km? Eceabat Hava Durumu? Eceabat  Çanakkale Köyleri ve Eceabat Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Eceabat Çanakkaleli iseniz Eceabat  Çanakkale Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Eceabat  Çanakkaleli Ünlüler arasında Eceabat Yolağzı Köyünde doğan biri var mı? Eceabat Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yolağzı,  Çanakkale ilinin Eceabat ilçesine bağlı bir mahalledir.

Eski adı Sivli'dir. Daha sonra konumundan dolayı Yolağzı olarak değişmiştir.Eceabat ilçesine 23 km uzaklıktadır.Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi 2010 senesinde yapılmıştır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır ancak sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.