Ecem Erkek Doğum Gününü Kutladı

Ecem Erkek Doğum Gününü Kutladı

Güldür Güldür Show’un sevilen yüzü oyuncu Ecem Erkek 30. yaş gününü eşi ve arkadaş çevresiyle kutladı. Uzun bir süredir ekranlarda olan oyuncu Erkek, akşam saatlerinde eşi ve arkadaşlarının hazırladığı sürpriz doğum günü kutlamasından fotoğraflar pa

Güldür Güldür Show’un sevilen yüzü oyuncu Ecem Erkek 30. yaş gününü eşi ve arkadaş çevresiyle kutladı. Uzun bir süredir ekranlarda olan oyuncu Erkek, akşam saatlerinde eşi ve arkadaşlarının hazırladığı sürpriz doğum günü kutlamasından fotoğraflar paylaştı. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına, “Yaş almaktan korkmuyorum. 30’u böyle karşıladım, 60’ımda mezdekeye beklerim. Yeter ki aklım ve sağlığım yerimde olsun. Doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim.” yazan Erkek, attığı storylerle de mutluluğunu paylaştı.
Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Ecem Erkek, ilk zamanlar instagram videolarıyla fenomen olmuştu. Şimdilerde ise Güldür Güldür Show’da rol alan Erkek, adından sıkça bahsettiriyor.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.