Edremit Kıyıcak Köyü

Edremit Kıyıcak Köyü

Kıyıcak köyü haberleri, Edremit Kıyıcak köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Kıyıcak köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Kıyıcak  köyü hangi il ve ilçeye bağlı,Edremit Kıyıcak  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kıyıcak  köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Mahallenin adı Su vatanı anlamına gelen bir Ermenice kelimeden türemiştir. Eski ismi Suvartan olan mahallenin yeni ismi Kıyıcak Mahallesi olmuştur.

Van iline 23 km, Edremit ilçesine 5 km uzaklıktadır.

Kıyıcak  , Van ilinin Edremit ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kıyıcak  Köyü Resimleri ve Kıyıcak köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Edremit Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Edremit Van Arası Kaç Km? Edremit Hava Durumu? Van Köyleri ve Edremit Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Edremit Kıyıcak  Köyünde doğan biri var mı? Edremit Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.