Eğitimde ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ Projesi

Eğitimde ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ Projesi

Eğitim-Bir-Sen tarafından başlatılan ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi hakkında konuşan Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi, “İlim, irfan ve hikmet yolunda şuurlu gençlik sloganıyla başlattığımız ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi, bugünün ihyası, y

Eğitim-Bir-Sen tarafından başlatılan ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi hakkında konuşan Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi, “İlim, irfan ve hikmet yolunda şuurlu gençlik sloganıyla başlattığımız ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi, bugünün ihyası, yarının inşası için önemli ve gereklidir. Bu projenin kalıcı hâle gelmesi için emek harcıyoruz” diye konuştu.

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi, Malatya 1 ve Ankara 1 No’lu Şubelerin düzenlediği Bir Bilenle Bilge Nesil ödül törenine katıldı. Yarışmaya 11 liseden 300 öğrenci ve 22 danışman öğretmen katıldı. Selvi, sendikacılığı emek ve ekmek mücadelesiyle sınırlamadıklarını, elbette önceliklerinin, üyelerin, eğitim çalışanlarının haklarını korumak, geliştirmek, sorunlarına çözüm bulunmasını sağlamak, onlar için kazanım elde etmek olduğunu belirterek şunları söyledi :

“İlim, irfan ve hikmet yolunda şuurlu gençlik sloganıyla başlattığımız ‘Bir Bilenle Bilge Nesil’ projesi, bugünün ihyası, yarının inşası için önemli ve gereklidir. Bu projenin kalıcı hâle gelmesi için emek harcıyoruz. Bu anlamda üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Daha iyi bir eğitim için akıl teri dökmek, eğitim çalışanlarının çalışma şartlarının, mali, özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için çaba harcamak, ter akıtmak, sorunları tespit etmenin yanı sıra çözüm önerileri sunmak ve bunun gerçekleşmesi için girişimlerde bulunmak için çaba sarf ediyoruz.  Ancak bunları yapmakla sorumluluğumuz bitmiyor, yaptıklarımız yapmamız gerekenlere engel teşkil etmiyor, etmemelidir. Bizler, eğitim, öğretim ve bilim hizmet kolunda yetkili sendika olarak, hiçbir zaman ‘çok şey yaptık, birçok sorununun çözümünü sağladık, onlarca araştırma, rapor, sempozyum, panel, şûra gerçekleştirdik, pek çok kazanım elde ettik’ diyerek, olanlarla, yapılanlarla yetinmedik, yetinmiyoruz”

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.