Elazığ Koçharmanı Köyü

Elazığ Koçharmanı Köyü

Koçharmanı Köyü haberleri, Elazığ Koçharmanı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Koçharmanı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Koçharmanı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Elazığ Koçharmanı Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Koçharmanı Köyü son dakika gelişmeleri, Koçharmanı Köyü ne özgü yemekler, Elazığ Koçharmanı Köyü nün tarihi, Koçharmanı Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Koçharmanı Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Koçharmanı Köyü , Elazığ ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Koçharmanı Köyü Resimleri ve Koçharmanı Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Elazığ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Elazığ Elazığ Arası Kaç Km? Elazığ Hava Durumu? Elazığ Köyleri ve Elazığ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Elazığlı iseniz Elazığ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Elazığlı Ünlüler arasında Elazığ Koçharmanı Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Elazığ Doğumlu Ünlüler Kimler?Koçharmanı , Elazığ ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Tarihçe
Eski adı Hasabur'dur.[1]

Coğrafya
Elâzığ merkezine 39 km uzaklıktadır.

İklim
Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.

Nüfus ve muhtarlar
Yıllara göre köy nüfus verileri
2012    381
2011    380
2010    385
2009    360
2007    200
2000    114
1997    -
Ekonomi
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Kayısı ve üzüm yurtdışına da ihraç edilmektedir. Ayrıca köyün toprağı kiraz yetiştirmeye çok elverişlidir.

Altyapı bilgileri
Köyün içme suyu şebekesi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yolda asfaltlama çalışmaları 2016 yılında tamamlanmıştır.

Köydeki yerleşimlerde elektrik ve sabit telefon mevcuttur.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum