Elazığ Ürünveren Köyü

Elazığ Ürünveren Köyü

Ürünveren Köyü haberleri, Elazığ Ürünveren köyü güncel son dakika gelişmeleri, Ürünveren köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Ürünveren köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Elazığ Ürünveren Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ürünveren Köyü son dakika gelişmeleri, Ürünveren Köyü ne özgü yemekler, Elazığ Ürünveren Köyü nün tarihi, Ürünveren Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ürünveren Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ürünveren Köyü , Elazığ ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ürünveren Köyü Resimleri ve Ürünveren Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Elazığ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Elazığ Elazığ Arası Kaç Km? Elazığ Hava Durumu? Elazığ Köyleri ve Elazığ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Elazığlı iseniz Elazığ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Elazığlı Ünlüler arasında Elazığ Ürünveren Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Elazığ Doğumlu Ünlüler Kimler?Ürünveren , Elazığ ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Coğrafya
Elâzığ merkezine 17 km uzaklıktadır. Rakımı 1103'tür.

İklim
Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.

Nüfus
Yıllara göre köy nüfus verileri
2007    123
2000    139
1997    -
Ekonomi
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Altyapı bilgileri
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.