Elazığ Uzuntarla Köyü

Elazığ Uzuntarla Köyü

Uzuntarla Köyü haberleri, Elazığ Uzuntarla köyü güncel son dakika gelişmeleri, Uzuntarla köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Uzuntarla köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Elazığ Uzuntarla Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Uzuntarla Köyü son dakika gelişmeleri, Uzuntarla Köyü ne özgü yemekler, Elazığ Uzuntarla Köyü nün tarihi, Uzuntarla Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Uzuntarla Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Uzuntarla Köyü , Elazığ ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Uzuntarla Köyü Resimleri ve Uzuntarla Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Elazığ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Elazığ Elazığ Arası Kaç Km? Elazığ Hava Durumu? Elazığ Köyleri ve Elazığ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Elazığlı iseniz Elazığ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Elazığlı Ünlüler arasında Elazığ Uzuntarla Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Elazığ Doğumlu Ünlüler Kimler?Uzuntarla , Elazığ ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Coğrafya
Elâzığ merkezine 17 km uzaklıktadır. Acvulu köyüne 3 km ve Cip köyüne 2 km dir.

İklim
Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.

Nüfus
Yıllara göre köy nüfus verileri
2007    
2000    612
1997    -
Ekonomi
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı olup buğday, arpa ve diğer hububat çeşitleri ekilmektedir.

Altyapı bilgileri
Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur sağlık evi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.