Elbeyli Karacurun Köyü

Elbeyli Karacurun Köyü

Karacurun köyü haberleri, Elbeyli Karacurun köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kilis köyleri arasında yer alan Karacurun köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Elbeyli Karacurun köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Karacurun köyü son dakika gelişmeleri, köye özgü yemekler, Elbeyli Karacurun köyünün tarihi, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Karacurun, Kilis ilinin Elbeyli ilçesine bağlı köydür. Kilis iline 44 km, Elbeyli ilçesine 11 km uzaklıktadır.

Yıllara göre köy nüfus verileri

2007     -
2000     267
1997     279

Karacurun, Kilis ilinin Elbeyli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Karacurun Köyü Resimleri ve Karacurun köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Elbeyli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Elbeyli Kilis Arası Kaç Km? Elbeyli Hava Durumu? Kilis Köyleri ve Elbeyli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kilislı iseniz Kilis Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Kilislı Ünlüler arasında Elbeyli Karacurun Köyünde doğan biri var mı? Elbeyli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.