Elektrikten Kaynaklı Su Kesintisi Yaşanmayacak

Elektrikten Kaynaklı Su Kesintisi Yaşanmayacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Turgut Özal Mahallesinde elektrikten kaynaklı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Turgut Özal Mahallesinde elektrikten kaynaklı su kesintilerini mahalledeki içme suyu tesisine jeneratör montajı yaparak ortadan kaldırdı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde su konusunda sıkıntı yaşanmaması için tedbirler geliştiriyor. Yaşanan elektrik kesintilerinin yüksek kesimlerde neden olduğu su sorunu, MASKİ tarafından ortadan kaldırılıyor. MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgut Özal Mahallesindeki vatandaşların sıklıkla yaşanan elektrik kesintilerinden olumsuz yönde etkilenmemeleri için, mahallede bulunan içme suyu tesisine jeneratör montajı yaptı. İçme suyu pompalarının bulunduğu tesiste hidrofor tankına 70 Kilowatt gücünde ve otomatik panolu elektrik üreten jeneratör takıldı. Bu sayede yaşanan elektrik kesintilerinde bile pompaların çalışmasına devam edilerek, mahallede elektrikten kaynaklı su kesintilerinin önüne geçiliyor.

Tesis yabani otlardan arındırıldı

Turgut Özal Mahallesinde bulunan içme suyu tesisinin, çevre düzenleme ve temizlik çalışmaları da gerçekleştirildi. İçme suyu pompalarının bulunduğu tesisin çevresinde oluşan yabani otlar, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışma ile temizlendi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Ali Öztozlu ve Şube Müdürü Gürhan Koçi, Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi ile birlikte, otomatik panolu elektrik üreten jeneratör montajı yapılan tesiste incelemelerde bulundular.

"Mahalle olarak çalışmalardan memnunuz"

Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi, mahalle sakinlerinin MASKİ Genel Müdürlüğü'nün mahallede sürdürdüğü çalışmalardan memnun olduğunu belirtti. Muhtar Bakşi, "Elektrik kesintilerinden dolayı yüksek kesimde bulunan evlerde su sıkıntısı yaşanmaktaydı. MASKİ ile irtibat halindeydik. MASKİ ekipleri buraya jeneratör getirerek su sıkıntıları giderdiler. Önümüzdeki dönemlerde Manisa'nın altyapı sorunu tamamen giderilecek. Ciddi bir çalışma olduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürlüğü'ne ve ekiplerine çok teşekkür ederiz. Şuanda buraya jeneratörün gelmesi bizi mutlu etti. Bundan sonra sıkıntı yaşanacağını düşünmüyoruz. Uzun vadeli işlerin zamanla giderileceğini düşünüyoruz. Çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederiz. Mahalle olarak memnunuz" dedi.

Elektrikten Kaynaklı Su Kesintisi Yaşanmayacak

Elektrikten Kaynaklı Su Kesintisi Yaşanmayacak

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.