Elkızı 8.Bölüm Fragmanı İzle

Elkızı 8.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Elkızı dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünde neler olacak? Elkızı dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünü cumartesi akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Ezo, Harun’un evlilik teklifi için öyle heyecanlıdır ki ayakları yere basmıyordur resmen. Ali için ise Ezo’yu teklifin heyecanı içinde görmek kahredicidir ancak onu yalnız da bırakamaz bu süreçte. Çünkü Ezo’nun doğum günüdür, yani annesinin ölüm yıl dönümü. Bu acı günde onun en büyük desteği Ali’dir. Harun artık planlarının sonuna geldiğini düşünüyordur. Ezo tuzağına düşmüştür. Nermin’le beraber işi hızlandırmaya karar verirler. Onların bu niyetini fark eden Cavidan’ın da başka planları vardır. Kendi kazdıkları kuyuya düşürecektir Harun ve Nermin’i. 

Songül’ün gelişi ise Zuhal için başka bir umuttur artık. Ama ne Songül ne de Ali tarafında yeşil ışık yakan yoktur... Şimdilik!

Ezo sonunda kararını verir. Harun’un evlilik teklifine cevabı çok nettir! Herkes kendi hesaplaşmaları, oyunları ve kararlarıyla uğraşırken asıl sürpriz yola çıkmış geliyordur bile. Zeliha!

Elkızı dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Elkızı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Elkızı dizisi yeni bölümleriyle cumartesi akşamları 20:00 de Fox TV’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.