Elmadağ Kayadibi Köyü

Elmadağ Kayadibi Köyü

Kayadibi Köyü Haberleri, Elmadağ Kayadibi Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Kayadibi Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ankara Köyleri Arasında Yer Alan Kayadibi Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Elmadağ Kayadibi köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kayadibi köyü son dakika gelişmeleri, Kayadibi köyüne özgü yemekler, Elmadağ Kayadibi köyünün tarihi, Kayadibi köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kayadibi köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kayadibi, Ankara ilinin Elmadağ ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kayadibi Köyü Resimleri ve Kayadibi köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Elmadağ Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Elmadağ Ankara Arası Kaç Km? Elmadağ Hava Durumu? Ankara Köyleri ve Elmadağ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ankaralı iseniz Ankara Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ankaralı Ünlüler arasında Elmadağ Kayadibi Köyünde doğan biri var mı? Elmadağ Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kayadibi, Ankara ilinin Elmadağ ilçesine bağlı bir mahalledir.

23.07.2004 tarih ve 25531 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununun geçici 2’nci maddesi gereği Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırlarını belirleyen 50 km yarıçap içinde kaldığından köy tüzel kişiliği sona ererek mahalleye dönüşmüştür.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.