En Organik Pazar !

En Organik Pazar !

Ordu’nun Altınordu ilçesinde üretici ile tüketicinin aracısız buluşacağı ve yöresel ürünler ile hediyelik eşyaların satılacağı pazar yeri, teleferik alt istasyonunun olduğu bölgeye taşınıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Kısa

Ordu’nun Altınordu ilçesinde üretici ile tüketicinin aracısız buluşacağı ve yöresel ürünler ile hediyelik eşyaların satılacağı pazar yeri, teleferik alt istasyonunun olduğu bölgeye taşınıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Kısa süre içerisinde hizmete sunacağımız pazarda, ilimizle özdeşleşen yöresel ürünler ve hediyelik eşyaların satışı yapılacak” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan “El Emeği Çarşısı”nın yanında bulunan alanda hizmete girmesi planlanan organik pazar için yapılan 16 adet ahşap satış birimi, bulunduğu yerden sökülmek suretiyle teleferik alt istasyonunun bulunduğu bölgeye monte edilecek. Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından projesi hazırlanan ve uygulamaya başlamak için söküm işlemleri hızlandırılan ahşap satış birimleri, teleferik alt istasyonunun olduğu bölgede hizmet verecek.
BAŞKAN GÜLER: “ORGANİK PAZARI YENİ YERİNE TAŞIYORUZ”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, doğal ve Ordu’yla özdeşleşen ürünlerin satışının yapılacağı projenin kısa süre içerisinde hizmete gireceğini söyledi. (BSHA – Güncel Servis)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.