Erciş Kırkpınar Köyü

Erciş Kırkpınar Köyü

Kırkpınar köyü haberleri, Erciş Kırkpınar köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Kırkpınar köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Kırkpınar köyü hangi il ve ilçeye bağlı,Erciş Kırkpınar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kırkpınar köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kırkpınar, Van ilinin Erciş ilçesine bağlı bir mahalledir.

Van iline 125 km, Erciş ilçesine 20 km uzaklıktadır.

Kırkpınar, Van ilinin Erciş ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kırkpınar Köyü Resimleri ve Kırkpınar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Erciş Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Erciş Van Arası Kaç Km? Erciş Hava Durumu? Van Köyleri ve Erciş Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasında Erciş Kırkpınar Köyünde doğan biri var mı? Erciş Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.