Erdoğan’dan Aşı Açıklaması

Erdoğan’dan Aşı Açıklaması

Erdoğan şu açıklamayı yaptı, “Şahsen benim de aşı olma konusunda her hangi bir sıkıntım söz konusu değil. Sağlığın söz konusu olduğu yerde bizler de sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa yapmak durumundayız.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin aşı çıkışı sosyal medyada konuşulurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  koronavirüs aşısı yaptıracağını açıkladı.

Erdoğan şu açıklamayı yaptı, “Şahsen benim de aşı olma konusunda her hangi bir sıkıntım söz konusu değil. Sağlığın söz konusu olduğu yerde bizler de sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa yapmak durumundayız. Hele hele kovid noktasında ülkemizde tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasından bi defa böyle bir adımı atmamız gerekiyor. Temennimiz bir an önce bu tedavi yollarıyla vatandaşlarımızı bu beladan kurtarmaktır”

Bakan Koca : “Aktif ve Ağır Hasta Sayıları Artmaya Devam Ediyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını sosyal medya hesabından duyuran Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 4 aralık tarihinin koronavirüs verilerini de açıkladı. Bakan Koca, ağır ve aktif hasta sayısının artmaya devam ettiğine dikkat çekerek, “Bugün tespit edilen 6903 yeni hasta var. Ağır hasta sayısı da aktif hasta sayısı da artmaya devam ediyor. Bugünlerde en büyük bulaşma ortamı kapalı ve kalabalık mekanlar. Kapalı ortamlarda, kalabalık içinde bulunmayın. Kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun” dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.