Ereğli İskenderli Köyü

Ereğli İskenderli Köyü

İskenderli Köyü haberleri, Ereğli İskenderli köyü güncel son dakika gelişmeleri, İskenderli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan İskenderli Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Ereğli İskenderli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İskenderli köyü son dakika gelişmeleri, İskenderli köyüne özgü yemekler, Ereğli İskenderli köyünün tarihi, İskenderli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, İskenderli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İskenderli, Zonguldak ilinin Ereğli ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İskenderli Köyü Resimleri ve iskenderli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ereğli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ereğli Zonguldak Arası Kaç Km? Ereğli Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Ereğli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Ereğli İskenderli Köyünde doğan biri var mı? Ereğli Doğumlu Ünlüler Kimler?

İSKENDERLİ  KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

İskenderli, Zonguldak ilinin Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı bir köydür.1928 yılından beri köy statüsünü taşımaktadır.

Zonguldak il merkezine 85 km, Ereğli ilçesine 48 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.