Ereğli Ormanlı Köyü

Ereğli Ormanlı Köyü

Ormanlı Köyü haberleri, Ereğli Ormanlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Ormanlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Ormanlı Köyünde vefat edenler, köyün eski.

Ereğli Ormanlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ormanlı köyü son dakika gelişmeleri, Ormanlı köyüne özgü yemekler, Ereğli Ormanlı köyünün tarihi, Ormanlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ormanlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ormanlı, Zonguldak ilinin Ereğli ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ormanlı Köyü Resimleri ve ormanlı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ereğli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ereğli Zonguldak Arası Kaç Km? Ereğli Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Ereğli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Ereğli Ormanlı Köyünde doğan biri var mı? Ereğli Doğumlu Ünlüler Kimler?

ORMANLI  KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Ormanlı, Zonguldak ilinin Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı bir beldedir.Belde, Türkiye'de Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Beldenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ancak genellikle bölge halkı Ereğli ve civarında işçi olarak çalışmaktadır.

Beldede iki ilköğretim okulu, bir tane de lise vardır ve taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Beldede PTT şubesi, sağlık ocağı, poliklinik de bulunmaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.