Ereğli Sücüllü Köyü

Ereğli Sücüllü Köyü

Sücüllü Köyü haberleri, Ereğli Sücüllü köyü güncel son dakika gelişmeleri, Sücüllü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Sücüllü Köyünde vefat edenler, köyün eski haberimizde.

Ereğli Sücüllü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sücüllü köyü son dakika gelişmeleri, Sücüllü köyüne özgü yemekler, Ereğli Sücüllü köyünün tarihi, Sücüllü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sücüllü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sücüllü, Zonguldak ilinin Ereğli ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sücüllü Köyü Resimleri ve sücüllü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ereğli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ereğli Zonguldak Arası Kaç Km? Ereğli Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Ereğli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Ereğli Sücüllü Köyünde doğan biri var mı? Ereğli Doğumlu Ünlüler Kimler?

SÜCÜLLÜ  KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Sücüllü, Zonguldak ilinin Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün fırında yapılan ekmeği ve pidesi,lokum denilen lokma ve mısır unundan yapılan malayı meşhurdur. Ayrıca her yaz yalı boyu köylerinin katılımıyla düzenlenen futbol turnuvasına ev sahipliği yapar.

Zonguldak iline 25 km, Ereğli ilçesine 23 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi fındık üretimine ve değişik iş kollarında tersane ttk ve inşaat sektöründe çalışanlara dayalıdır.

Köyde ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik , sabit telefon ve adsl vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
1
1
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.