Ereğli Süleymanbeyler Köyü

Ereğli Süleymanbeyler Köyü

Süleymanbeyler Köyü haberleri, Ereğli Süleymanbeyler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Süleymanbeyler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Zonguldak Köyleri Arasında yer alan Süleymanbeyler Köyünde vefat edenler, köyün eski haberimizde.

Ereğli Süleymanbeyler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Süleymanbeyler köyü son dakika gelişmeleri, Süleymanbeyler köyüne özgü yemekler, Ereğli Süleymanbeyler köyünün tarihi, Süleymanbeyler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Süleymanbeyler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Süleymanbeyler , Zonguldak ilinin Ereğli ilçesine bağlı bir köydür.

 

Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Süleymanbeyler Köyü Resimleri ve süleymanbeyler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ereğli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ereğli Zonguldak Arası Kaç Km? Ereğli Hava Durumu? Zonguldak Köyleri ve Ereğli Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Zonguldaklı iseniz Zonguldak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Zonguldaklı Ünlüler arasında Ereğli Süleymanbeyler Köyünde doğan biri var mı? Ereğli Doğumlu Ünlüler Kimler?

SÜLEYMANBEYLER  KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Süleymanbeyler, Zonguldak ilinin Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı bir köydür.

Zonguldak iline 66 km, Ereğli ilçesine 16 km uzaklıktadır. Köyün iklimi,karadeniz iklimi etkisi altındadır. Köyün ekonomisi sanayi, madencilik ve merkezi yerde bulunmasından dolayı ticarete dayanmaktadır.Ticari anlamda kırsal alanda tarım ve hayvancılık yapılmaktadır. Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için köy muhtarlık seçimleri de yapılmaktadır.

Köyde tam teşekküllü 8 yıllık ilköğretim okulu vardır.Köyde 5 mahalle mevcuttur. Köyün içme suyu şebekesi yeni yapılmaktadırkanalizasyon şebekesi bir kac işyeri haricin de yoktur. PTT şubesi vardır. Sağlık ocağı vardır. Sağlık ocağında 2 doktor, 1 ebe 2 sağlık memuru, 1 de hizmetli görev yapmaktadır. Ayrıca köyde birde eczane bulunmaktadır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.