Erfelek Avlağısökü Köyü

Erfelek Avlağısökü Köyü

Avlağısökü köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Avlağısökü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Sinop köyleri arasında yer alan Avlağısökü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Erfelek Avlağısökü köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Avlağısökü köyü son dakika gelişmeleri, Avlağısökü köyüne özgü yemekler, Erfelek Avlağısökü köyünün tarihi, Avlağısökü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Avlağısökü köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Avlağısökü, Sinop ilinin Erfelek ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün adının rivayete göre Cengizhan torunlarının bu köye yerleştiği ve daha sonra çoğaldığı olarak gösterilmiştir.

Sinop iline 47 km, Erfelek ilçesine 19 km uzaklıktadır. Ancak köye ulaşım yolu sitabize yol alt yapısı yoktur asfalt yapılmamıştır çok kötü yolları vardır.

Avlağısökü, Sinop ilinin Erfelek ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Avlağısökü Köyü Resimleri ve Avlağısökü köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Erfelek Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Erfelek Sinop Arası Kaç Km? Erfelek Hava Durumu? Sinop Köyleri ve Erfelek Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Sinoplu iseniz Sinop Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Sinoplu Ünlüler arasında Erfelek Avlağısökü Köyünde doğan biri var mı? Erfelek Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.