Ermenek Aşağı Çağlar Köyü

Ermenek Aşağı Çağlar Köyü

Aşağı Çağlar köyü haberleri, Ermenek Aşağı Çağlar köyü güncel son dakika gelişmeleri, Aşağı Çağlar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karaman köyleri arasında yer alan Aşağı Çağlar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ermenek Aşağı Çağlar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aşağı Çağlar köyü son dakika gelişmeleri, Aşağı Çağlar köyüne özgü yemekler, Ermenek Aşağı Çağlar köyünün tarihi, Aşağı Çağlar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aşağı Çağlar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aşağı Çağlar, Karaman ilinin Ermenek ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aşağı Çağlar Köyü Resimleri ve Aşağı Çağlar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ermenek Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ermenek Karaman Arası Kaç Km? Ermenek Hava Durumu? Karaman Köyleri ve Ermenek Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karamanlı iseniz Karaman Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Karamanlı Ünlüler arasında Ermenek Aşağı Çağlar Köyünde doğan biri var mı? Ermenek Doğumlu Ünlüler Kimler?

Aşağı Çağlar, Karaman ilinin, Ermenek ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün eski adı “Aşağı İzvit”tir. Ermenek'te bulunan Meraspolis mağarasının bir kolu olan suları ve gürül gürül akan buz gibi çeşmeleri yüzünden köye “Aşağı Çağlar” adı verilmiştir.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.