Ermenek Gökçekent Köyü

Ermenek Gökçekent Köyü

Gökçekent köyü haberleri, Ermenek Gökçekent köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gökçekent köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Karaman köyleri arasında yer alan Gökçekent köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ermenek Gökçekent köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gökçekent köyü son dakika gelişmeleri, Gökçekent köyüne özgü yemekler, Ermenek Gökçekent köyünün tarihi, Gökçekent köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gökçekent köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gökçekent, Karaman ilinin Ermenek ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gökçekent Köyü Resimleri ve Gökçekent köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ermenek Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ermenek Karaman Arası Kaç Km? Ermenek Hava Durumu? Karaman Köyleri ve Ermenek Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Karamanlı iseniz Karaman Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Karamanlı Ünlüler arasında Ermenek Gökçekent Köyünde doğan biri var mı? Ermenek Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gökçekent, Karaman ilinin, Ermenek ilçesine bağlı bir köydür.

Eski adı “Akmanastır” olan köyün batısında Bizans devrine ait bir manastır bulunmaktadır. Kuruluş yeri itibarıyla güzel olan köye, güzel anlamına da gelen “Gökçekent” ismi verilmiştir. Yaklaşık nüfusu 2 bin civarındadır. Anadolu'nun birçok köyleri gibi 1980'li yıllardan başlayarak batıya ciddi anlamda göç vermiştir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum